Gevelreiniging

Alle soorten gevels kunnen door Verhappen Schoonmaakbedrijf gereinigd worden, van klassieke baksteen tot damwand. Dit kan zowel door hogedrukreiniging zijn als lagedrukreiniging, elke ondergrond heeft zijn eigen aanpak nodig. Na de gevelreiniging kan er gekozen worden om de gevel te hydrofoberen/impregneren. Dit is het aanbrengen van een duurzame afscherming of impregnatie tegen vuilaanslag, doorslaand vocht en schimmelvorming.

De meest voorkomende vormen van vervuiling zijn grafiti, algengroei of mosgroei en vervuiling door uitlaatgassen. Verschillende soorten vervuiling die ieder hun eigen aanpak vereisen. Hoge- of lagedrukreiniging, stoomreiniging of eventueel reiniging met chemicaliƫn.
Bij chemische reiniging wordt er een chemisch middel aangebracht dat de vervuiling doet oplossen, na het afspoelen met water zullen zelfs de meest hardnekkige vervuilingen zijn verdwenen. Natuurlijk dragen wij zorg voor een veilige verwerking van het restafval.
Gevelreiniging met stoom wordt meestal ingezet om lichte vervuiling als algengroei of mos te verwijderen, omdat dit geheel milieuvriendelijk toegepast kan worden, is het verwijderde materiaal eenvoudig af te voeren.