Glasbewassing

De basis waaruit van Verhappen Schoonmaakbedrijf is ontstaan is glasbewassing. Niet raar dat het nog steeds één van onze specialismen is. Voor ons is geen plek onbereikbaar, of we nu een telescopische glasbewassingsmachine, hoogwerker of ladder moeten gebruiken, Verhappen Schoonmaakbedrijf zorgt voor een glanzend resultaat.

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn zaken waar Verhappen Schoonmaakbedrijf veel waarde aan hecht. Na een voorinspectie zullen wij die middelen inzetten die het beste bij uw project passen. Door het gebruik van osmose water kunnen wij werken zonder chemicaliën te gebruiken, wat voor ons een direct voordeel oplevert, maar voor u als klant garant staat voor een streeploos resultaat. Ook zal eventueel restwater geen schade toebrengen aan uw leefomgeving.

Pas als de ramen aan de buitenzijde gewassen zijn, kan iedereen goed zien dat ramen aan de binnenzijde ook vuil worden en regelmatig gewassen moeten worden. Onder andere door invloed van roken, maar ook door het normale gebruik van de ruimtes en het gebruik van diverse apparatuur, ontstaat bijna ongemerkt een vuile aanslag aan de binnenzijde van de ramen.

U kunt Verhappen Schoonmaakbedrijf inschakelen voor een planmatig glasbewassing volgens vaste frequenties. Dan weet u zeker dat uw pand altijd de uitstraling heeft die u verlangt!